რამდენიმე კულინარიული საიდუმლო დედებისთვის

• ხარშვისას ბრინჯს დაამატეთ 1 კოვზი ძმარი – ის ქათქათა და ფანტია გახდება.

• თუ არაჟანს ცოტაოდენ რძეს შეურევთ, წამოდუღებისას სოუსში აღარ აიჭრება.

• მოშუშვისას რომ კომბოსტო არ გაყავისფრდეს, დაჭრილს ჯერ მდუღარე გადაავლეთ, შემდეგ ყინულოვანი ცივი წყალი. კარგად გაწურეთ და მოშუშეთ.

• ხარშვის ბოლოს ყავას მარილის ორიოდე კრისტალი დაამატეთ და განსაკუთრებულ გემოს შეიძენს.

• თეთრი ღვინის შეცვლა კერძში შეგიძლიათ ცოტაოდენ ძმარში გახსნილი 2 ნატეხი შაქრით.

• მაიონეზის შეცვლა სალათებში შეგიძლიათ არაჟნით, რომელშიც წინასწარ გაქნით მოხარშული კვერცხის გულს და 1 ჩაის კოვზ მდოგვს.

• კისელის მომზადებისას კენკრის არომატი და ცოცხალი ფერი რომ შეინარჩუნოთ, ჯერ მისგან წვენი გამოწურეთ, მოხარშეთ გამოწურული ხილი შაქართან და სახამებელთან ერთად, დაბოლოს, ცეცხლიდან გადმოდგით და დაამატეთ წვენი.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
მსგავსი სიახლეები